noab    Logo Nirpa

Inloggen.

Online dienstverlening

In deze tijd zijn online oplossingen niet meer weg te denken en daarom bieden wij onze dienstverlening ook volledig online aan. Op ieder moment van de dag heb je toegang tot jouw administratie – waar je ook bent – via de website of app op uw smartphone/tablet. Online zijn de mogelijkheden nagenoeg grenzeloos en is een koppeling (bv. API) met andere systemen nagenoeg altijd mogelijk.

De ouderwetse schoenendoos met bonnen of ordner wordt nu een eigen omgeving waarin je alles digitaal aanlevert. Zo heb je bijvoorbeeld altijd inzicht in welke inkoopfacturen nog openstaan, maar deze worden ook direct doorgezet naar de financiële administratie. Ook is er de mogelijkheid om personen in je onderneming diverse rechten toe te kennen met diverse autorisaties. Daarnaast kun je ook andere zaken digitaal opslaan die voor jou en/of ons relevant zijn.

Voor de personeels- en salarisadministratie bieden wij ook een perfecte oplossing aan, van het volledig uitbesteden tot het zelf verwerken van de periodieke salarisrun toe.

Kunnen wij je hierin van dienst zijn? Neem dan gerust eens contact met ons op.

 

Back to Top
INLOGGEN