noab    Logo RB    Logo Nirpa

Inloggen.

Online dienstverlening

In deze tijd zijn online oplossingen niet meer weg te denken en daarom bieden wij onze dienstverlening ook volledig online aan. Op ieder moment van de dag heeft u toegang tot uw administratie – waar u ook bent – via de website of app op uw smartphone/tablet. Online zijn de mogelijkheden nagenoeg grenzeloos en is een koppeling (bv. API) met andere systemen veelal altijd mogelijk.

De ouderwetse schoenendoos met bonnen wordt nu een digitale ordner waarin u alles digitaal aanlevert. U heeft bijvoorbeeld zo te allen tijde inzicht in welke inkoopfacturen nog openstaan, maar deze worden ook direct doorgezet naar de financiële administratie. Ook heeft u de mogelijkheid om personen in uw onderneming diverse rechten toe te kennen middels autorisaties. Daarnaast kunt u ook andere zaken digitaal opslaan die voor u en/of ons relevant zijn.

Voor de personeels- en salarisadministratie bieden wij ook een perfecte oplossing aan, van het volledig uitbesteden tot het zelf verwerken van de periodieke salarisrun toe.

Kunnen wij u hierin van dienst zijn? Neem dan gerust eens contact met ons op.

 

exact

twinfield

Back to Top
INLOGGEN